Πολιτική απορρήτου GDPR

Ημερομηνία ισχύος:    Δεκέμβριος 15, 2020

Pacific Vista Net («Εμείς», «εμείς» ή «μας») λειτουργεί ο ιστότοπος https://valuationengineer.com (εφεξής καλούμενος «Υπηρεσία»).

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από https://valuationengineer.com

Ορισμοί

Υπηρεσία

Ο ιστότοπος https://valuationengineer.com λειτουργεί από το Pacific Vista Net

 

Προσωπικά Δεδομένα

Σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να προσδιοριστεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας ή είναι πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή μας).

 

Χρήση Δεδομένων

Τα δεδομένα που συλλέγονται είτε δημιουργούνται αυτόματα με τη χρήση του την Υπηρεσία ή από την ίδια την υποδομή Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

 

Cookies

Μικρά αρχεία αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστή ή φορητή συσκευή).

 

Ελεγκτής Δεδομένων

Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και το τρόπο με τον οποίο τυχόν προσωπικές πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία ή πρόκειται να υποστούν επεξεργασία.
Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Ελεγκτής Δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.

 

Επεξεργαστές δεδομένων (ή παρόχους υπηρεσιών)

Ως Επεξεργαστής Δεδομένων (ή Πάροχος Υπηρεσιών) νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων.
Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών ώστε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

 

Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)

Υποκείμενο Δεδομένων είναι κάθε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και είναι το υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά Δεδομένα

Ενώ χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Προσωπικά οι αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Διεύθυνση email
Ονομα και επίθετο
Αριθμός τηλεφώνου
Διεύθυνση, πόλη, πολιτεία, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας

 

Για εκτιμητές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στατιστικά με βάση την παλινδρόμηση μοντέλα για εργασίες αξιολόγησης, θα απαιτήσουμε πρόσθετες πληροφορίες, όπως τον αριθμό άδειας χρήσης τους και πρόσθετη χρήση και περιορισμό των συμβάσεων ευθύνης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή διαφημιστικά και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνουμε.

Πληροφορίες Χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας («Δεδομένα Χρήσης»). Αυτά τα δεδομένα χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ Διεύθυνση IP), τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, τα μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Παρακολούθηση & Δεδομένα Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τα cookie είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookie αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται επίσης άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies συνεδρίας. Χρησιμοποιούμε Session Cookies για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μας.
  • Cookies προτιμήσεων. Χρησιμοποιούμε τα Cookies Προτίμησης για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookies ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Το Pacific Vista Net χρησιμοποιεί τις συλλεγμένες πληροφορίες για διάφορους σκοπούς:

  • Να παρέχουμε και να συντηρούμε το δικό μας Υπηρεσία
  • Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να σας επιτρέψουμε να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε so
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Για να συλλέξουμε ανάλυση ή πολύτιμες πληροφορίες, ώστε να βελτιώσουμε τη δική μας Υπηρεσία
  • Για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών θέματα
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε, παρόμοιες με αυτές που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοια πληροφορίες

 

Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση Pacific Vista Net για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Το Pacific Vista Net ενδέχεται να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να συνάψουμε συμβόλαιο με εσείς
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνουμε so
  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη συμφέροντα και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς επεξεργασίας πληρωμών
  • Για συμμόρφωση με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Το Pacific Vista Net θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), θα επιλύσουμε διαφορές και θα επιβάλλουμε τις νομικές συμφωνίες και πολιτικές μας.

Το Pacific Vista Net θα διατηρήσει επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης γενικά διατηρούνται για μικρότερο χρονικό διάστημα χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή νομικά είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν - και διατηρηθούν - σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας σας, χώρα ή άλλη κυβερνητική δικαιοδοσία όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέγετε να μας παρέχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για τη μεταφορά αυτή.

Το Pacific Vista Net θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και ότι δεν θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων σε οργάνωση ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, το Pacific Vista Net ενδέχεται να καλείται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα των δημόσιων αρχών (π.χ δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Το Pacific Vista Net ενδέχεται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση
  • Για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας του Pacific Vista Net
  • Για την πρόληψη ή τη διερεύνηση πιθανών αδικημάτων σε σχέση με το Υπηρεσία
  • Για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά θυμηθείτε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρότι προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Η πολιτική μας σχετικά με τα σήματα "Μην παρακολουθείτε" σύμφωνα με τον νόμο προστασίας της Καλιφόρνιας στο Διαδίκτυο (CalOPPA)

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track ("DNT"). Το Do Not Track είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνετε τους ιστότοπους ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην παρακολουθείτε", μεταβαίνοντας στη σελίδα "Προτιμήσεις" ή "Ρυθμίσεις" του προγράμματος περιήγησής σας.

Τα Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Το Pacific Vista Net στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, διαγράψετε ή περιορίστε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το τι Προσωπικό ημερομηνία σας κρατάμε και αν θέλετε να αφαιρεθεί από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  • Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για εσάς σε δομημένο, αναγνώσιμο από μηχανή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όταν το Pacific Vista Net βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Παροχείς Υπηρεσιών

Ενδέχεται να προσλάβουμε τρίτες εταιρείες και ιδιώτες για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας μας («Πάροχοι Υπηρεσιών»), την παροχή της Υπηρεσίας για λογαριασμό μας, την εκτέλεση σχετικών με την Υπηρεσία υπηρεσιες ή βοηθήστε μας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Πάροχοι Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google και παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συλλεγμένα δεδομένα για συμφραζόμενα και καθιστώ προσωπικόν τις διαφημίσεις του δικού του διαφημιστικού δικτύου.
Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να διαθέσετε τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης του προγράμματος περιήγησης Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα απορρήτου και όρων της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

πληρωμές

Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες επί πληρωμή εντός της Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για την επεξεργασία πληρωμών (π.χ επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών των οποίων η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών τηρούν τα πρότυπα που καθορίζονται από το PCI-DSS όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μαρκών όπως η Visa, η MasterCard, η American Express και η Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS διασφαλίζουν τον ασφαλή χειρισμό των πληροφοριών πληρωμής.

Οι επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους δουλεύουμε είναι:

  • Stripe: Η πολιτική απορρήτου τους μπορεί να προβληθεί στη διεύθυνση https://stripe.com/us/privacy
  • PayPal ή Braintree: Μπορείτε να δείτε την Πολιτική Απορρήτου τους στη διεύθυνση https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Αν κάνετε κλικ στο a τρίτο μέρος σύνδεσμο, θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να αναθεωρήσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιουδήποτε τρίτο μέρος τοποθεσίες ή υπηρεσίες.

Ιδιωτικότητα των παιδιών

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 13 ετών («Παιδιά»).

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή σημαντικής ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν από την ισχύ της αλλαγής και ενημερώσουμε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Με email: admin@pacificvista.net
Μεταφράζω "