GDPR-tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä:    Joulukuu 15, 2020

Pacific Vista Net ("Me", "me" tai "meidän") ylläpitää https://valuationengineer.com -sivustoa (jäljempänä "palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palveluamme, sekä valintoihin, jotka olet liittänyt näihin tietoihin.

Käytämme tietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritetä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavana osoitteesta https://valuationengineer.com

Määritelmät

palvelu

Https://valuationengineer.com -sivusto, jota ylläpitää Pacific Vista Net

 

Henkilötiedot

Tarkoittaa tietoja elävästä yksilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussamme tai todennäköisesti tulevat hallussamme).

 

Käyttötiedot

Automaattisesti kerätyt tiedot joko luodaan käyttämällä palvelusta tai itse palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

 

keksit

Laitteeseen (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen) tallennetut pienet tiedostot.

 

Data Controller

Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) päättää tarkoituksista, joita varten miten henkilötietoja käsitellään tai niitä käsitellään.
Tätä tietosuojakäytäntöä varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

 

Tietojenkäsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojen käsittelijällä (tai palveluntarjoajalla) tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.
Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita jotta käsitellä tietojasi tehokkaammin.

 

Tiedot (tai käyttäjä)

Rekisteröity on kuka tahansa elävä henkilö, joka käyttää palveluamme ja on henkilötietojen kohteena.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelua käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilötietoja, joiden avulla voit ottaa sinuun yhteyttä tai tunnistaa sinut (”Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

Sähköpostiosoite
Etunimi ja sukunimi
Puhelinnumero
Osoite, kaupunki, osavaltio, maakunta, postinumero

 

Arvioijille, jotka voivat käyttää tilastotietoja regressioon perustuva arviointityön malleja, tarvitsemme lisätietoja, kuten niiden lisenssinumeron ja lisäkäytön ja vastuusopimusten rajoitukset.

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden sinua kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä kaikkia tai kaikkia näitä viestejä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai lähettämämme sähköpostin ohjeita.

Tietoja käytöstä

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten Palvelua käytetään ja miten sitä käytetään (”Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet -protokollaosoitteen (esim IP -osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla käyt, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Seuranta- ja evästeetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja pidätämme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä dataa ja jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös muita seurantatekniikoita, kuten majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja käytetään tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit kehottaa selaintasi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin palvelumme osia.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istunnon evästeitä palvelumme käyttämiseen.
  • Ensisijaiset evästeet. Käytämme evästeitä muistamaan asetuksesi ja erilaiset asetukset.
  • Tietoturvaevästeet. Käytämme suojausevästeitä turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Pacific Vista Net käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Tarjoamaan ja ylläpitämään omaisuuttamme palvelu
  • Ilmoittaaksemme palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin so
  • Tarjoamaan asiakastukea
  • Kerätä analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa toimintaamme palvelu
  • Palvelun käytön seurantaan
  • Tunnistaa, estää ja puuttua tekniseen kysymykset
  • Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tiedot

 

Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle yleisen tietosuoja -asetuksen (GDPR) mukaisesti

Jos olet Euroopan talousalueelta (ETA), Pacific Vista Netin oikeusperusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä kontekstista, jossa keräämme niitä.

Pacific Vista Net voi käsitellä henkilötietojasi seuraavista syistä:

  • Meidän on tehtävä sopimus te
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin so
  • Käsittely on laillista etu ja sinun oikeutesi eivät kumoa sitä
  • Maksujen käsittelyä varten
  • Lain noudattamiseksi

Tietojen säilyttäminen

Pacific Vista Net säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaista kiistat ja panna täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Pacific Vista Net säilyttää myös käyttötietoja sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötiedot säilytetään yleensä lyhyemmän ajan Aikavälilläpaitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneilla, jotka sijaitsevat osavaltion, maakunnan, maa tai muu valtion lainkäyttöalue, jos tietosuojalainsäädäntö voi poiketa lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen lähettämäsi tiedot edustavat suostumustasi siirtoon.

Pacific Vista Net ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietojasi siirretä organisaatio tai maa, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Tietojen luovuttaminen

Lainvalvontaa koskevat tiedot

Tietyissä olosuhteissa Pacific Vista Net voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai vastauksena viranomaisten päteviin pyyntöihin (esim tuomioistuin tai valtion virasto).

Lakisääteiset vaatimukset

Pacific Vista Net voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa Pacific Vista Netin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollisia väärinkäytöksiä palvelu
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi
  • Suojautua lakisääteiseltä vastuulta

Tietojen turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välitysmenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Käytäntömme "Älä seuraa" -signaaleja Kalifornian online -suojalain (CalOPPA)

Emme tue Älä seuraa (DNT) -toimintoa. Älä seuraa on asetus, jonka voit asettaa selaimessasi ilmoittamaan verkkosivustoille, että et halua seurata.

Voit ottaa Do Not Track -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä selaimesi Asetukset- tai Asetukset -sivulla.

Yleisen tietosuoja -asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Pacific Vista Net pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa henkilökohtaisista asioista Päiväys pidämme sinusta kiinni ja jos haluat, että se poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa sinua koskevia tietoja. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tiliasetusten osiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä.
  • Oikeus oikaista. Sinulla on oikeus korjata tietosi, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme.
  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada järjestelmällisesti kopio sinusta saamistamme tiedoista, koneellisesti luettavissa ja yleisesti käytetty muoto.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos Pacific Vista Net luotti suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Euroopan talousalueen (ETA) paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmansien osapuolten yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelumme helpottamiseksi ("palveluntarjoajat"), tarjota palvelua puolestamme, suorittaa palveluun liittyviä palvelut tai auttaa meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain suorittaakseen nämä tehtävät puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytics-palveluntarjoajat

Saatamme käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä.

  • Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelun käytön seurantaan ja seurantaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja asiayhteys ja muokata oman mainosverkostonsa mainoksia.
Voit kieltäytyä asettamasta palvelusi toimintaa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptin (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin tietoja vierailutoiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehtojen verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Maksut

Voimme tarjota maksullisia tuotteita ja/tai palveluita Palvelun sisällä. Tässä tapauksessa käytämme maksujen käsittelyyn kolmannen osapuolen palveluita (esim maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi tietoja. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmansien osapuolten maksujen käsittelijöillemme, joiden henkilötietojen käyttöä säätelee heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa-, MasterCard-, American Express- ja Discover-merkkien yhteinen ponnistus. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessoriemme kanssa työskentelemme ovat:

  • Raita: Heidän tietosuojakäytäntönsä on luettavissa osoitteessa https://stripe.com/us/privacy
  • PayPal tai Braintree: Heidän tietosuojakäytäntönsä on luettavissa osoitteessa https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat a kolmas osapuoli linkki, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole valvontaa emmekä ota vastuuta minkään sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä kolmas osapuoli sivustoja tai palveluita.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13 -vuotiaille ("Lapset").

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13 -vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin näiden tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai palvelumme näkyvässä ilmoituksessa ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "voimaantulopäivän".

Sinun kannattaa tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: admin@pacificvista.net
Kääntää "