GDPR Adatvédelmi irányelvek

Hatálybalépés napjára:    December 15, 2020

Pacific Vista Net („Mi”, „mi” vagy „mi”) üzemelteti a https://valuationengineer.com weboldalt (a továbbiakban: „Szolgáltatás”).

Ez az oldal tájékoztatja Önt a személyes adataink gyűjtésére, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára vonatkozó irányelveinkről, amikor Ön igénybe veszi Szolgáltatásunkat, valamint az ezekhez az adatokhoz társított lehetőségekről.

Adatait a Szolgáltatás nyújtásához és javításához használjuk fel. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja az információk gyűjtését és felhasználását a jelen irányelvnek megfelelően. Hacsak ez az adatvédelmi szabályzat másképp nem rendelkezik, az ebben az adatvédelmi szabályzatban használt kifejezések ugyanazt jelentik, mint az Általános Szerződési Feltételeink, amelyek elérhetők a https://valuationengineer.com

Fogalommeghatározások

szolgáltatás

A Pacific Vista Net által üzemeltetett https://valuationengineer.com webhely

 

Személyes adatok

Az élő személyre vonatkozó adatokat jelenti, akik azonosíthatók ezekből az adatokból (vagy azokból és egyéb információkból, amelyek a birtokunkban vannak, vagy valószínűleg a birtokunkba kerülnek).

 

Használati adatok

Az automatikusan összegyűjtött adatok vagy generálódnak használatával a Szolgáltatásból vagy magából a Szolgáltatás infrastruktúrából (például egy oldallátogatás időtartama).

 

Sütik

A készüléken (számítógépen vagy mobileszközön) tárolt kis fájlok.

 

Adatkezelő

Az a természetes vagy jogi személy, aki (akár egyedül, akár közösen, vagy más személyekkel közösen) meghatározza a célokat és a milyen módon bármilyen személyes adatot feldolgoznak vagy kezelni fognak.
Jelen Adatvédelmi szabályzat alkalmazásában mi vagyunk az Ön személyes adatainak adatkezelője.

 

Adatfeldolgozók (vagy szolgáltatók)

Adatfeldolgozó (vagy Szolgáltató) minden természetes vagy jogi személy, aki az adatokat az Adatkezelő nevében dolgozza fel.
Különböző szolgáltatók szolgáltatásait vehetjük igénybe azért, hogy hatékonyabban dolgozza fel adatait.

 

Adatok tárgya (vagy felhasználó)

Érintett minden élő személy, aki a Szolgáltatásunkat használja, és személyes adatok tárgya.

Információgyűjtés és felhasználás

Számos különböző típusú információt gyűjtünk különböző célokra, hogy szolgáltatást nyújthassunk és javíthassunk Önnek.

Az összegyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

Szolgáltatásunk használata során megkérhetjük Önt, hogy adjon meg nekünk bizonyos személyazonosításra alkalmas adatokat, amelyek felhasználhatók Önnel való kapcsolatfelvételhez vagy azonosításhoz („Személyes adatok”). Személyesen az azonosítható információk közé tartozhatnak, de nem kizárólagosan:

E-mail cím
Keresztnév és vezetéknév
Telefonszám
Cím, város, állam, tartomány, irányítószám

 

Értékelőknek, akik hozzáférhetnek a statisztikai adatokhoz regresszió alapján modellekhez, további információkra lesz szükségünk, mint például a licencszámuk, valamint a felelősségi megállapodások további használata és korlátozása.

Használhatjuk személyes adatait, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel hírlevelek, marketing- vagy promóciós anyagok és egyéb, Önt érdeklő információk érdekében. Ön leiratkozhat arról, hogy ezen üzenetek bármelyikét vagy egészét megkapja tőlünk a leiratkozási link vagy az általunk küldött e -mailben található utasítások követésével.

Használati információk

Információkat is gyűjthetünk a Szolgáltatás elérésének és használatának módjáról („Használati adatok”). Ezek a használati adatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint a számítógép Internet protokoll címe (például IP -cím), böngésző típusa, böngésző verziója, Szolgáltatásunk által meglátogatott oldalai, látogatásának időpontja és dátuma, az oldalakon töltött idő, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Követési és süti adatok

Sütiket és hasonló nyomkövetési technológiákat használunk a Szolgáltatásunkon végzett tevékenységek nyomon követésére, és bizonyos információkat tárolunk.

A cookie -k kis adatmennyiségű fájlok, amelyek névtelen egyedi azonosítót tartalmazhatnak. A cookie -kat egy webhelyről küldi el a böngészőjébe, és tárolja az eszközén. Más nyomkövetési technológiákat is használnak, például jelzőfényeket, címkéket és szkripteket az információk gyűjtésére és nyomon követésére, valamint a Szolgáltatásunk fejlesztésére és elemzésére.

Utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes cookie -t, vagy jelezze, amikor cookie -t küld. Ha azonban nem fogadja el a cookie -kat, előfordulhat, hogy nem tudja használni szolgáltatásunk egyes részeit.

Példák az általunk használt cookie-kra:

  • Session Cookie -k. Szolgáltatásunk működtetéséhez munkamenet -sütiket használunk.
  • Preferenciális sütik. Preferencia cookie -kat használunk, hogy emlékezzen az Ön preferenciáira és a különböző beállításokra.
  • Biztonsági cookie -k. Biztonsági sütiket használunk biztonsági okokból.

Az adatok használata

A Pacific Vista Net az összegyűjtött információkat különböző célokra használja fel:

  • Biztosítani és fenntartani a miénk szolgáltatás
  • Értesíteni Önt a Szolgáltatásunkban bekövetkezett változásokról
  • Annak érdekében, hogy Ön részt vehessen Szolgáltatásunk interaktív funkcióiban, amikor úgy dönt so
  • Ügyfélszolgálat biztosítása
  • Elemzéseket vagy értékes információkat gyűjteni, hogy javíthassunk szolgáltatás
  • Szolgáltatásunk használatának nyomon követésére
  • A technikai felderítésére, megelőzésére és kezelésére kérdések
  • Hírek, különleges ajánlatok és általános információk biztosítása az Ön által kínált egyéb árukról, szolgáltatásokról és eseményekről, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket már megvásárolt vagy amelyekről érdeklődtek, kivéve, ha úgy döntött, hogy nem kap ilyeneket információ

 

A személyes adatok feldolgozásának jogalapja az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében

Ha Ön az Európai Gazdasági Térségből (EGT) származik, a Pacific Vista Net jogalapja a jelen Adatvédelmi Szabályzatban leírt személyes adatok gyűjtésére és felhasználására az általunk gyűjtött Személyes adatoktól és az adott kontextustól függ.

A Pacific Vista Net feldolgozhatja az Ön személyes adatait, mert:

  • Szerződést kell kötnünk vele te
  • Ön engedélyt adott nekünk erre so
  • A feldolgozás jogszerű érdekek és ezt nem írják felül a jogaid
  • Fizetések feldolgozása céljából
  • A törvény betartása érdekében

Adatmegőrzés

A Pacific Vista Net csak addig őrzi meg az Ön személyes adatait, amíg ez szükséges az ezen adatvédelmi irányelvekben meghatározott célokhoz. Személyes adatait a törvényi kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges mértékben megőrizzük és felhasználjuk (például, ha adatainkat meg kell őriznünk a vonatkozó jogszabályok betartása érdekében), vitákat kell megoldanunk, valamint jogi megállapodásainkat és irányelveinket érvényesítenünk.

A Pacific Vista Net a használati adatokat belső elemzési célokra is megőrzi. A használati adatokat általában rövidebb ideig őrzik meg időtartamkivéve, ha ezeket az adatokat a biztonság megerősítésére vagy Szolgáltatásunk működésének javítására használjuk fel, vagy törvényileg kötelesek vagyunk ezeket az adatokat hosszabb ideig megőrizni.

Adatátvitel

Az Ön információi, beleértve a személyes adatokat is, átvihetők az Ön államán, tartományán kívül található számítógépekre, és azokon tárolhatók. ország vagy más kormányzati joghatóság, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek az Ön joghatóságától.

Ha Ön az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, és úgy dönt, hogy információt szolgáltat nekünk, kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat, beleértve a személyes adatokat is, továbbítjuk az Egyesült Államokba, és ott dolgozzuk fel.

Az Ön hozzájárulása az adatvédelmi irányelvekhez, majd az ilyen információk benyújtása azt jelenti, hogy egyetért az adott adattovábbítással.

A Pacific Vista Net megteszi az ésszerűen szükséges lépéseket annak biztosítása érdekében, hogy adatait biztonságosan és a jelen Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezeljék, és hogy személyes adatai ne kerüljenek át egy szervezet vagy egy ország, kivéve, ha vannak megfelelő ellenőrzések, beleértve az Ön adatainak és egyéb személyes adatainak biztonságát.

Adatközlés

Közzététel a bűnüldözés érdekében

Bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a Pacific Vista Net köteles közzétenni az Ön személyes adatait, ha ezt jogszabály írja elő, vagy a hatóságok érvényes kéréseire válaszul (például bíróság vagy kormányhivatal).

Jogi követelmények

A Pacific Vista Net jóhiszemű meggyőződéssel hozhatja nyilvánosságra az Ön személyes adatait, hogy az ilyen intézkedésekre szükség van:

  • Törvényi kötelezettség teljesítésére
  • A Pacific Vista Net jogainak vagy vagyonának védelme és védelme
  • Az esetleges jogsértések megelőzése vagy kivizsgálása a szolgáltatás
  • A Szolgáltatás felhasználóinak vagy a nyilvánosság személyes biztonsága érdekében
  • A jogi felelősség elleni védelem érdekében

Az adatok biztonsága

Adatainak biztonsága fontos számunkra, de ne feledje, hogy az interneten keresztül történő továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100% -ban biztonságos. Bár arra törekszünk, hogy kereskedelmi szempontból elfogadható eszközöket használjunk személyes adatainak védelmére, nem tudjuk garantálni azok abszolút biztonságát.

A „ne kövesse nyomon” jelekre vonatkozó irányelveink a kaliforniai online védelmi törvény értelmében (CalOPPA)

Nem támogatjuk a Ne követés („DNT”) funkciót. A Ne nyomon követés olyan beállítás, amelyet a webböngészőjében állíthat be, hogy tájékoztassa a webhelyeket arról, hogy nem szeretné, hogy nyomon kövessék őket.

A „Ne követés” funkciót engedélyezheti vagy letilthatja a böngésző Beállítások vagy Beállítások oldalán.

Az Ön adatvédelmi jogai az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség (EGT) lakója, bizonyos adatvédelmi jogai vannak. A Pacific Vista Net célja, hogy ésszerű lépéseket tegyen annak érdekében, hogy javítsa, módosítsa, töröl vagy korlátozza a személyes adatok felhasználását.

Ha szeretne tájékoztatást kapni arról, hogy milyen Személyes dátum tartjuk Önt, és ha szeretné, hogy eltávolítsuk rendszerünkből, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Bizonyos körülmények között a következő adatvédelmi jogokkal rendelkezik:

  • Az Önhöz tartozó információkhoz való hozzáférés, frissítés vagy törlés joga. Amikor csak lehetséges, közvetlenül a fiókbeállítások szakaszban érheti el, frissítheti vagy kérheti személyes adatainak törlését. Ha nem tudja ezeket a műveleteket saját maga elvégezni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsen.
  • A helyesbítés joga. Ön jogosult arra, hogy adatait kijavítsák, ha azok pontatlanok vagy hiányosak.
  • A tiltakozás joga. Önnek joga van tiltakozni az Ön személyes adatainak feldolgozása ellen.
  • A korlátozás joga. Önnek joga van kérni, hogy korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását.
  • Az adatok hordozhatóságához való jog. Önnek joga van strukturált formában másolatot kapni az Önről rendelkezésünkre álló információkról, géppel olvasható és általánosan használt formátum.
  • A hozzájárulás visszavonásának joga. Önnek is joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, ha a Pacific Vista Net az Ön hozzájárulására támaszkodott személyes adatainak feldolgozásához.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy kérhetjük Önt, hogy igazolja személyazonosságát, mielőtt válaszolna az ilyen kérésekre.

Önnek joga van panaszt tenni egy adatvédelmi hatóságnál az Ön személyes adatainak gyűjtése és felhasználása miatt. További információért forduljon az Európai Gazdasági Térség (EGT) helyi adatvédelmi hatóságához.

Szolgáltatók

Alkalmazhatunk harmadik féltől származó vállalatokat és magánszemélyeket a Szolgáltatásunk megkönnyítésére („Szolgáltatók”), a Szolgáltatást a nevünkben nyújthatjuk, Szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások vagy segít nekünk a Szolgáltatásunk használatának elemzésében.

Ezek a harmadik felek csak azért férnek hozzá az Ön személyes adataihoz, hogy ezeket a feladatokat a nevünkben végezzék el, és kötelesek azokat nem nyilvánosságra hozni vagy más célra felhasználni.

Analytics szolgáltatók

Használhatunk harmadik fél szolgáltatókat a Szolgáltatásunk használatának nyomon követésére és elemzésére.

  • A Google Analytics

A Google Analytics a Google által kínált webanalitikai szolgáltatás, amely nyomon követi és jelenti a webhely forgalmát. A Google az összegyűjtött adatokat a Szolgáltatásunk használatának nyomon követésére és nyomon követésére használja fel. Ezeket az adatokat más Google -szolgáltatásokkal osztják meg. A Google felhasználhatja az összegyűjtött adatokat kontextualizálás és a személyre szabni saját hirdetési hálózatának hirdetései.
A Google Analytics letiltó böngészőbővítményének telepítésével leiratkozhat arról, hogy a Szolgáltatásban végzett tevékenységét elérhetővé tegye a Google Analytics számára. A bővítmény megakadályozza, hogy a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js és dc.js) megoszthassa a Google Analytics szolgáltatással a látogatásokkal kapcsolatos információkat.

A Google adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért keresse fel a Google adatvédelmi és feltételei weboldalát: https://policies.google.com/privacy?hl=en

kifizetések

A Szolgáltatáson belül fizetett termékeket és/vagy szolgáltatásokat nyújthatunk. Ebben az esetben harmadik fél szolgáltatásait használjuk a fizetés feldolgozásához (például fizetési processzorok).

Nem tároljuk vagy gyűjtjük a fizetési kártya adatait. Ezeket az információkat közvetlenül harmadik felektől származó fizetési feldolgozóinknak biztosítjuk, akik személyes adataik felhasználását az adatvédelmi irányelvek szabályozzák. Ezek a fizetési processzorok betartják a PCI-DSS által meghatározott szabványokat, amelyeket a PCI Biztonsági Szabványok Tanácsa kezel, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, MasterCard, American Express és Discover. A PCI-DSS követelmények segítenek a fizetési információk biztonságos kezelésében.

A fizetésfeldolgozók, amelyekkel dolgozunk, a következők:

  • Csík: Adatvédelmi szabályzatuk megtekinthető a https://stripe.com/us/privacy címen
  • PayPal vagy Braintree: Adatvédelmi szabályzatuk megtekinthető a címen https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásunk tartalmazhat linkeket más olyan webhelyekre, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ha rákattint a harmadik fél linkre, akkor a harmadik fél webhelyére irányítjuk. Erősen javasoljuk, hogy tekintse át minden felkeresett webhely adatvédelmi irányelveit.

Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget azok tartalmáért, adatvédelmi szabályzataiért vagy gyakorlataiért harmadik fél webhelyeket vagy szolgáltatásokat.

Gyermekek magánélete

Szolgáltatásunk nem szól 13 év alatti személyekhez („Gyermekek”).

Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 13 év alatti személyektől. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudja, hogy gyermeke személyes adatokat szolgáltatott nekünk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Ha tudomásunkra jut, hogy személyes adatokat gyűjtöttünk gyermekektől anélkül, hogy ellenőriztük volna a szülői beleegyezést, lépéseket teszünk annak eltávolítására szervereinkről.

Változások ezen adatvédelmi irányelvekben

Időről időre frissíthetjük adatvédelmi irányelveinket. Értesítünk minden változásról, ha közzéteszi az új adatvédelmi irányelveket ezen az oldalon.

A változás hatálybalépése előtt e -mailben és/vagy a Szolgáltatásunkon feltűnő értesítésben értesítjük Önt, és frissítjük az adatvédelmi irányelvek tetején található „hatálybalépés dátumát”.

Javasoljuk, hogy időnként tekintse át ezt az adatvédelmi irányelvet a változások érdekében. Az adatvédelmi irányelvek módosításai akkor lépnek hatályba, ha ezen az oldalon közzéteszik őket.

Lépjen kapcsolatba velünk Ha bármilyen kérdése van ezzel az adatvédelmi politikával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba:

  • E -mailben: admin@pacificvista.net
Fordít "