GDPR-privacybeleid

Ingangsdatum:    15 december 2020

Pacific Vista Net ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://valuationengineer.com-website (hierna de "Service" genoemd).

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke gegevens wanneer u onze Service gebruikt en de keuzes die u aan die gegevens hebt gekoppeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de Dienst te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit privacybeleid, hebben de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden, toegankelijk via https://valuationengineer.com

Definities

Service

De https://valuationengineer.com website beheerd door Pacific Vista Net

 

Persoonsgegevens

Het betekent gegevens over een levende persoon die kan worden geïdentificeerd aan de hand van die gegevens (of van die en andere informatie die in ons bezit is of waarschijnlijk in ons bezit zal komen).

 

Gebruiksgegevens

Automatisch verzamelde gegevens ofwel gegenereerd door het gebruik van de Dienst of vanuit de Dienstinfrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

 

Cookies

Kleine bestanden die zijn opgeslagen op uw apparaat (computer of mobiel apparaat).

 

Data Controller

De natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen of samen met andere personen) de doeleinden vaststelt waarvoor en de manier waarop alle persoonsgegevens worden of zullen worden verwerkt.
Voor het doel van dit privacybeleid zijn wij een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens.

 

Gegevensverwerkers (of serviceproviders)

Gegevensverwerker (of Dienstverlener) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens de Verwerkingsverantwoordelijke verwerkt.
We kunnen gebruik maken van de diensten van verschillende Service Providers om zo te uw gegevens effectiever te verwerken.

 

Gegevensonderwerp (of gebruiker)

Betrokkene is elke levende persoon die onze Service gebruikt en het onderwerp is van Persoonsgegevens.

Informatie verzamelen en gebruiken

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze Service aan u te leveren en te verbeteren.

Soorten verzamelde gegevens

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres
Voornaam en achternaam
Telefoonnummer
Adres, plaats, staat, provincie, postcode/postcode

 

Voor taxateurs die toegang hebben tot statistische gegevens regressie gebaseerd modellen voor taxatiewerk, hebben we aanvullende informatie nodig, zoals hun licentienummer en aanvullende overeenkomsten voor gebruik en beperking van aansprakelijkheid.

We kunnen uw Persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen of alle van deze berichten van ons te ontvangen door de afmeldlink te volgen of de instructies in elke e-mail die we sturen.

Gebruiksinformatie

We kunnen ook informatie verzamelen over hoe de Service wordt geopend en gebruikt ("Gebruiksgegevens"). Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol-adres van uw computer (bv IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's wordt doorgebracht, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Tracking- en cookiegegevens

We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en we bewaren bepaalde informatie.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Er worden ook andere trackingtechnologieën gebruikt, zoals beacons, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Service te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze Service niet kunt gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

  • Sessie cookies. We gebruiken Sessiecookies om onze Service te laten werken.
  • Voorkeurscookies. We gebruiken voorkeurscookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
  • Beveiligingscookies. We gebruiken beveiligingscookies voor beveiligingsdoeleinden.

Gebruik van gegevens

Pacific Vista Net gebruikt de verzamelde informatie voor verschillende doeleinden:

  • Om onze Service
  • Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze Service
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Service wanneer u daarvoor kiest so
  • Om klantenondersteuning te bieden:
  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze Service
  • Om het gebruik van onze Service te controleren
  • Voor het detecteren, voorkomen en aanpakken van technische problemen
  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke producten niet te ontvangen informatie

 

Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u uit de Europese Economische Ruimte (EER) komt, hangt de wettelijke basis van Pacific Vista Net voor het verzamelen en gebruiken van de persoonlijke informatie die wordt beschreven in dit privacybeleid af van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en de specifieke context waarin we deze verzamelen.

Pacific Vista Net kan uw persoonsgegevens verwerken omdat:

  • We moeten een contract uitvoeren met: u
  • U heeft ons toestemming gegeven om dit te doen so
  • De verwerking is in onze legitieme belangen en het wordt niet overschreven door uw rechten
  • Voor betalingsverwerkingsdoeleinden
  • Om te voldoen aan de wet

Retentie van gegevens

Pacific Vista Net bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleid af te dwingen.

Pacific Vista Net bewaart ook Gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze Dienst te verbeteren, of wanneer wij wettelijk verplicht zijn deze gegevens langer te bewaren.

Overdracht van gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers buiten uw staat, provincie, Land of een ander overheidsrechtsgebied waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt en ervoor kiest om ons informatie te verstrekken, houd er dan rekening mee dat we de gegevens, inclusief Persoonsgegevens, naar de Verenigde Staten overdragen en daar verwerken.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, geeft aan dat u instemt met die overdracht.

Pacific Vista Net zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van gegevens

Openbaarmaking voor wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan Pacific Vista Net worden verplicht om uw Persoonsgegevens bekend te maken indien dit wettelijk verplicht is of in antwoord op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bv een rechtbank of een overheidsinstantie).

Wettelijke vereisten

Pacific Vista Net kan uw persoonlijke gegevens te goeder trouw bekendmaken dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Om de rechten of eigendom van Pacific Vista Net . te beschermen en te verdedigen
  • Om mogelijke misstanden in verband met de te voorkomen of te onderzoeken Service
  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Service of het publiek te beschermen
  • Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van gegevens

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Ons beleid inzake 'Do Not Track'-signalen onder de California Online Protection Act (CalOPPA)

We ondersteunen Do Not Track (“DNT”) niet. Do Not Track is een voorkeur die u in uw webbrowser kunt instellen om websites te informeren dat u niet gevolgd wilt worden.

U kunt Do Not Track in- of uitschakelen door naar de pagina Voorkeuren of Instellingen van uw webbrowser te gaan.

Uw gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten. Pacific Vista Net streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen correcties, wijzigingen, verwijderen of het gebruik van uw Persoonsgegevens beperken.

Als u geïnformeerd wilt worden over welke Personal Data die we over u hebben en als u wilt dat deze uit onze systemen wordt verwijderd, neem dan contact met ons op.

In bepaalde omstandigheden hebt u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Het recht om de informatie die we over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte met uw accountinstellingen. Kunt u deze handelingen niet zelf uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.
  • Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw informatie te laten corrigeren als die informatie onjuist of onvolledig is.
  • Het recht om bezwaar te maken. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw Persoonsgegevens.
  • Het recht op beperking. U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken.
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U heeft het recht om een ​​kopie te krijgen van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerde, machine leesbare en veelgebruikt formaat.
  • Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken waar Pacific Vista Net op uw toestemming vertrouwde om uw persoonlijke gegevens te verwerken.

Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

Service Providers

We kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om onze Service (“Service Providers”) te vergemakkelijken, de Service namens ons te leveren, Servicegerelateerde diensten of ons helpen analyseren hoe onze Service wordt gebruikt.

Deze derden hebben alleen toegang tot uw Persoonsgegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

Analytics-providers

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

  • Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service aangeboden door Google die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om: contextualiseren en personaliseren de advertenties van het eigen advertentienetwerk.
U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Dienst niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy & Voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Betalingen

We kunnen binnen de Service betaalde producten en/of diensten leveren. In dat geval gebruiken we diensten van derden voor de verwerking van betalingen (bv betalingsverwerkers).

We zullen uw betaalkaartgegevens niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers wiens gebruik van uw persoonlijke informatie wordt geregeld door hun privacybeleid. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van betalingsinformatie.

De betalingsverwerkers waarmee we werken zijn:

  • Stripe: hun privacybeleid kan worden bekeken op https://stripe.com/us/privacy
  • PayPal of Braintree: hun privacybeleid kan worden bekeken op: https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Links naar andere sites

Onze Service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op a . klikt derden link, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van enige derden websites of diensten.

Privacy van kinderen

Onze Service richt zich niet tot personen onder de 13 jaar (“Kinderen”).

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 13 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van ouderlijke toestemming, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de "ingangsdatum" bovenaan dit Privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

  • Per e-mail: admin@pacificvista.net
Vertalen »